jongeren copy
Jongeren
ouders
Ouders
hulpverleners
Hulpverleners
vrijwilligen
Vrijwilligers

De Week van de Groeilamp 2021

De Week van de Groeilamp staat bij Kwadraat in het teken van zelfzorg voor ouders. Heel wat ouders gaan vaak over hun eigen grenzen heen. De balans tussen geven en nemen is dan uit evenwicht. We willen ouders bewust maken dat zelfzorg nodig is om in je kracht te blijven staan. We zullen in deze week daarom zelfzorgpakketten uitdelen in de Huizen van het Kind in Antwerpen en organiseren een webinar met presentatrice en coach Gina Peeters.

brush stroke
voor ouders

Zelfzorgpakket

Als ouder ben je soms zo hard aan het zorgen voor je kind, dat je jezelf vergeet. Het ouderschap daagt je voortdurend uit. Je probeert verschillende rollen zo goed mogelijk te vervullen en dit kan heel wat stress met zich meebrengen. Weet dat de perfecte ouder niet bestaat, het perfecte kind evenmin. Wees daarom lief voor jezelf en voor anderen.

Van maandag 17 mei tot en met vrijdag 21 mei kan je bij onze opvoedingsconsulenten een zelfzorgpakket ophalen in een van de Huizen van het Kind te Antwerpen. Zo lang de voorraad strekt!

brush stroke
Gina Peeters over zelfzorg

Webinar

Doe ik het goed? Hoe houd ik balans tussen werk en gezin?
We leven in een wereld die ons elke dag opnieuw uitdaagt. Presentatice en coach Gina Peeters nodigt je samen met Kwadraat uit voor een inspirerende webinar om de nodige power te ontwikkelen zodat jij je met een sterke mindset in het leven kan staan. Want door goed voor jezelf te zorgen kan je een nog betere ouder zijn. 

Het webinar vindt plaats via Zoom
op woensdag 19/05 van 20:00 - 21:00 uur. 

Schrijf je in via onderstaande link.

brush stroke

webinar met Gina Peeters