jongeren copy
Jongeren
ouders
Ouders
hulpverleners
Hulpverleners
vrijwilligen
Vrijwilligers
brush stroke

Voor Antwerpse ouders

met vragen over opvoeden
Opvoedingsondersteuning

voor ouders

Als we over ouders spreken, dan bedoelen we ook plusouders, pleegouders, grootouders, meeouders, opvoeders, verzorgers, tantes en nonkels, kortom iedereen die al eens voor kinderen zorgt. Want iedereen die betrokken is bij de opvoeding van kinderen heeft daar wel eens vragen over en dat is heel normaal. Kwadraat ondersteunt hen in hun zoektocht door te informeren, een luisterend oor te bieden en advies te geven.

brush stroke
​Je kan bij ons terecht met al je vragen over opvoeding.

Waarvoor juist?

  • Hoe pak ik de driftbuien van mijn peuter best aan? 
  • Onze dochter van 8 jaar durft plots niet meer alleen naar bed. Hoe kunnen we helpen? 
  • Ik denk dat mijn kind homo is, wat moet ik nu doen? 
  • Mijn tiener wil uitgaan. Hoe maken we goede afspraken? 
  • Onze zoon van 21 jaar heeft geen werk en hangt de hele dag thuis rond. Hij vindt dat wij voor hem moeten blijven zorgen. Is dat normaal?

Wij zoeken samen met jou naar antwoorden en bieden o.a. folders en brochures, adressen van interessante diensten, infoavonden en vormingen, advies, een luisterend oor, één of meerdere gesprekken op maat en veel meer.

brush stroke

Meer weten?

Je vindt ons in alle Antwerpse

Huizen van het Kind

Met élke vraag over kinderen groot brengen kan je terecht in een Huis van het Kind. Je bent er meteen op de juiste plek en je wordt er warm ontvangen. Er is zeker een Huis van het Kind in jouw buurt. Maak even een afspraak als je graag een persoonlijk gesprek wil, wij maken tijd voor jou. Bekijk onze locaties. 

brush stroke
Waarvoor kan je bij ons terecht?

Ons aanbod