jongeren copy
Jongeren
ouders
Ouders
hulpverleners
Hulpverleners
vrijwilligen
Vrijwilligers
brush stroke

Afspraak maken

Klik op een tijdsslot om een afspraak te maken.
Maak nu online je afspraak

Snel en eenvoudig

Zit je even met de handen in het haar? Heb je vragen over de opvoeding van je kind? Blijf er niet mee zitten en kom praten met een van onze opvoedingsconsulenten. Zij zijn specialisten in het luisteren naar jouw verhaal en zoeken samen naar oplossingen op maat van jouw situatie.

Je vindt ons in élk Antwerps Huis van het Kind. Daar maken we tijd en plek voor jou. Een gesprek duurt ongeveer een uur. Je bepaalt zelf hoe vaak je terug komt. Soms heb je voldoende aan één gesprek, maar als het nodig is, dan kan je tot ongeveer 5 keer terug komen.

Heb je meer nodig dan een aantal gesprekken, dan zoeken we graag samen met jou waar je de juiste ondersteuning kan vinden. 

De gesprekken zijn in het Nederlands, maar als dat moeilijk is, dan werken we samen met een sociaal tolk. Zo kunnen we je ook in je eigen taal helpen. 

Een afspraak maken is gemakkelijk. Kies uit de kalender of de lijst het moment en de plaats die voor jou het beste passen en vul het formulier in. Als je je e-mailadres achter laat, dan krijg je van ons nog een bevestiging via e-mail.

brush stroke

Filter op locatieBekijk locaties op kaart

Onze locaties

Spreekuur van de Opvoedingswinkel in:

brush stroke