jongeren copy
Jongeren
ouders
Ouders
hulpverleners
Hulpverleners
vrijwilligen
Vrijwilligers
brush stroke

Voor jongeren

Misschien start jij binnenkort een begeleiding bij Kwadraat. Of wil je meer weten over onze Rots- en Watertrainingen©? Wil je weten wat een jongerencoach is en doet? Wat je vraag ook is, welkom bij Kwadraat!
en wat doen we precies?

Wat is Kwadraat?

Kwadraat versterkt het welzijn van jongeren We ondersteunen je om een diploma te behalen en dagen je uit om actief deel te nemen aan de maatschappij. Samen met jou werken we aan zelfinzicht, bewuste keuzes maken, beter omgaan met conflicten, doorzetten, verantwoordelijkheid nemen en opkomen voor je rechten.

brush stroke
Wie zijn we?

We leren je graag kennen

Je vindt bij Kwadraat mensen die weten wat het is om op te groeien in Antwerpen en die jou heel graag willen leren kennen. Sommigen geven Rots- en Watertraingen© die je leren stevig in je schoenen te staan, stress te beheersen en op een goede manier in conflict te gaan. Jongerencoaches en buddycoaches staan jou met raad en daad bij vanuit hun eigen ervaringen. En als het allemaal even wat moeilijker loopt, dan zijn onze begeleiders er om met jou en je omgeving te zoeken naar nieuwe wegen.

brush stroke