jongeren copy
Jongeren
ouders
Ouders
hulpverleners
Hulpverleners
vrijwilligen
Vrijwilligers
brush stroke

Kwadraat #laatnietlos

Kwadraat #laatnietlos

Inmiddels zitten we midden in de tweede golf van het coronavirus. Maar dat betekent niet dat we jullie  loslaten. Wij blijven er voor jullie! Lees hieronder wat dit betekent.

brush stroke

Coaches

Jongerencoaches en Buddycoaches blijven bereikbaar in de wijken. Je kan ze bellen, whatsappen, videobellen, DM'en én ontmoeten op straat. 

brush stroke

Individuele begeleiders

Heb je een individuele begeleider bij Kwadraat? Hij of zij neemt contact met je op en zal samen met jou kijken of je digitaal, buiten of op afstand kan afspreken.

brush stroke

Vormingen

Vormingen en trainingen gaan voorlopig niet door in groepsverband. Als je je al ingeschreven hebt voor een training of vorming word je gecontacteerd. Momenteel zoeken we naar corona-proef alternatieven voor onze trainingen. Bekijk de kalender om op de hoogte te blijven van ons aanbod.

brush stroke

Opvoeding

Opvoedingsadvies voor ouders blijft ook mogelijk. Je kan een afspraak maken met een van onze opvoedingsconsulenten. Dit kan via de telefoon, videobellen, een wandelgesprek of, wanneer de eerder genoemde opties niet mogelijk zijn, in een van de Huizen van het Kind. 

brush stroke

Ten alle tijden houden wij ons samen aan de voorgeschreven maatregelen:

 • We houden 1,5 meter afstand
 • Dragen een mondmasker 
 • Wassen regelmatig onze handen

   Wanneer je ziek bent of klachten ervaart blijf je thuis en neem je contact op met je huisarts.

    Wij laten niet los!

    Team Kwadraat

    Vragen?